EKİCİ GÜVEN TAZELEDİ

                 Ticaret Borsası konferans salonunda gerçekleşen genel kurula AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Yücel Menekşe, Nevşehir Belediye Başkanı Mehmet Savran, AK Parti İl Başkanı Ali Kemikkıran, MHP İl Başkanı İlhan Kaya, Türkiye Gazeteciler Federasyonu (TGF) Genel Başkanı Yılmaz Karaca, AK Parti Ürgüp İlçe Başkanı Oğuz Kahraman, Kırıkkale Medya ve Gazeteciler Cemiyeti Başkanı  Ercihan Çakmak, Türk Eğitim Sen Şube Başkanı Tayfur Urgenç, Şoförler Odası Başkanı Mustafa Düzgün, ASKF Başkanı Mustafa Avcı, Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Ergin, gazeteciler ve davetliler katıldı.

                    Genel kurulun açılışında konuşan TGF Genel Sekreteri ve NGC Başkanı Bayram Ekici, bugüne kadar Nevşehir’deki gazetecilerin daha iyi şartlarda çalışması ve yaşaması için gayret gösterdiklerini belirterek, bundan sonraki süreçte de hem meslektaşlarının hem de şehrin menfaatleri doğrultusunda çalışacaklarını söyledi.

                     Genel kurulda Divan Başkanlığı yapan TGF Genel Başkanı Karaca da yaptığı konuşmada, NGC’nin çok başarılı işler yaptığını ve çok aktif olduğunu belirterek, Bayram Ekici’nin göreve başladığı tarihten itibaren cemiyetin tüm Türkiye’de adının duyulduğunu vurguladı. Karaca, Ekici’nin TGF başta olmak üzere Türk Dünyası Gazeteciler Federasyonu ve Türkiye Gazeteciler Cemiyetleri Basın Vakfı’nda önemli görevlerde bulunduğunu söyledi. Karaca, yeni yönetim kuruluna da başarı diledi.