CHP’den suç duyurusu”Ürgüp Belediyesi Fen İşleri Müdürü Vekili Okur’a”

10.05.2022 - 16:13, Güncelleme: 02.09.2022 - 09:50 2520+ kez okundu.
 

CHP’den suç duyurusu”Ürgüp Belediyesi Fen İşleri Müdürü Vekili Okur’a”

Cumhuriyet Halk Partisi il ve Ürgüp ilçe Başkanlığı sosyal medyada yaptığı paylaşımlardan dolayı Fatih Okur’a suç duyurusunda bulundu. Geçtiğimiz günlerde Ürgüp Belediyesi Fen İşleri Müdürü Vekili Fatih Okur’un sosyal medyada tartışma konusu yaratan paylaşımları hakkında CHP heyeti protesto gösterisi yaptı. İlçe meydanında başlan gösterilere; Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Kamil Gülmez, Merkez İlçe Başkanı Semasi Yücel, Ürgüp ilçe Başkanı Fulya Gülşen Altunsoy, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Kaçar ve çok sayıda partili katıldı.   Protesto sırasında konuşan CHP İlçe Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Kaçar, Fatih Okur hakkında bir takım suçlamalarda bulunarak, yapılan o paylaşımları eleştirdi.   Okur’un ilçede yaşanan gelişmelerden kendine görev çıkarttığını, görev ve yetkisi olmadan seviyesiz, çirkin yazılarda bulunduğunu öne süren CHP İlçe Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Kaçar, “Ne yaparsanız yapın vız gelirsiniz. Toplum sizi de biliyor, bizi de biliyor. Baskı ile tehditlerle bizi yıldıramazsınız. Ne yazarsanız yazın. Bizde şöyle bir uyarlama yaptık; Yazıya bakarım yazı mı diye, yazana bakarım adam mı diye.” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi il ve Ürgüp ilçe Başkanlığı sosyal medyada yaptığı paylaşımlardan dolayı Fatih Okur’a suç duyurusunda bulundu.

Geçtiğimiz günlerde Ürgüp Belediyesi Fen İşleri Müdürü Vekili Fatih Okur’un sosyal medyada tartışma konusu yaratan paylaşımları hakkında CHP heyeti protesto gösterisi yaptı. İlçe meydanında başlan gösterilere; Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Kamil Gülmez, Merkez İlçe Başkanı Semasi Yücel, Ürgüp ilçe Başkanı Fulya Gülşen Altunsoy, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Kaçar ve çok sayıda partili katıldı.

 

Protesto sırasında konuşan CHP İlçe Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Kaçar, Fatih Okur hakkında bir takım suçlamalarda bulunarak, yapılan o paylaşımları eleştirdi.

 

Okur’un ilçede yaşanan gelişmelerden kendine görev çıkarttığını, görev ve yetkisi olmadan seviyesiz, çirkin yazılarda bulunduğunu öne süren CHP İlçe Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Kaçar, “Ne yaparsanız yapın vız gelirsiniz. Toplum sizi de biliyor, bizi de biliyor. Baskı ile tehditlerle bizi yıldıramazsınız. Ne yazarsanız yazın. Bizde şöyle bir uyarlama yaptık; Yazıya bakarım yazı mı diye, yazana bakarım adam mı diye.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.