Kaçak sigara getiren şahıs yakalandı

15.03.2022 - 11:45, Güncelleme: 02.09.2022 - 09:50 1504+ kez okundu.
 

Kaçak sigara getiren şahıs yakalandı

Nevşehir İl Jandarma Komutanlığı unsurları tarafından 5607 Sayılı Kaçakçılık ile Mücadele Kanunu (Kaçak Sigara) kapsamında çalışma yapıldı. Yapılan çalışmada; İ.D. isimli şahsın Adana ilinden Nevşehir iline şehirlerarası otobüs ile kaçak/sahte bandrollü sigara getireceği bilgisi alınması üzerine, otobüs İl Merkez Jandarma Komutanlığı sorumluluk sahasında durduruldu. İ.D. isimli şahsın çantasında yapılan aramada 28 Karton (280 Paket) kaçak/sahte bandrollü sigara ele geçirildi. Şüpheli şahıs hakkında Nevşehir Cumhuriyet Başsavcılığının talimatı ile 5607 sayılı Kaçakçılık Kanununa Muhalefet suçundan adli işlem başlatıldı.

Nevşehir İl Jandarma Komutanlığı unsurları tarafından 5607 Sayılı Kaçakçılık ile Mücadele Kanunu (Kaçak Sigara) kapsamında çalışma yapıldı.

Yapılan çalışmada; İ.D. isimli şahsın Adana ilinden Nevşehir iline şehirlerarası otobüs ile kaçak/sahte bandrollü sigara getireceği bilgisi alınması üzerine, otobüs İl Merkez Jandarma Komutanlığı sorumluluk sahasında durduruldu. İ.D. isimli şahsın çantasında yapılan aramada 28 Karton (280 Paket) kaçak/sahte bandrollü sigara ele geçirildi. Şüpheli şahıs hakkında Nevşehir Cumhuriyet Başsavcılığının talimatı ile 5607 sayılı Kaçakçılık Kanununa Muhalefet suçundan adli işlem başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.