Kuvvetli rüzgar ve fırtına uyarısı

08.02.2021 - 08:48, Güncelleme: 02.09.2022 - 09:50 2416+ kez okundu.
 

Kuvvetli rüzgar ve fırtına uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü 7.Bölge Müdürlüğü tarafından Nevşehir, Kırşehir, Yozgat, Kayseri ve Sivas'a kuvvetli rüzgar ve fırtına uyarısı yapıldı. Meteoroloji 7. Bölge Müdürlüğü Bölgesel Tahmin ve Uyarı Merkezinden yapılan yazılı açıklamaya göre 8 Şubat Pazartesi günü saat 20.00 ile 9 Şubat Salı günü saat 10.00 arasında Kayseri, Kırşehir, Yozgat, Sivas ve Nevşehir genelinde kuvvetli rüzgar ve fırtınanın etkili olacağı tahmin ediliyor. Meteoroloji 7. Bölge Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada; “Yapılan son değerlendirmelere göre yarın (Pazartesi) akşam saatlerinden sonra bölgemiz (Kayseri, Kırşehir, Nevşehir, Sivas ve Yozgat) genelinde etkili olmaya başlayacak olan kuvvetli rüzgarın yer yer fırtına (40-70 km/sa) şeklinde esmesi beklendiğinden soba ve doğalgaz kaynaklı baca gazı zehirlenmeleri, ağaç ve direk devrilmesi, çatı uçması ile ulaşımda aksamalar gibi oluşması muhtemel risklere karşı tedbirli ve dikkatli olunması gerekmektedir.” denildi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü 7.Bölge Müdürlüğü tarafından Nevşehir, Kırşehir, Yozgat, Kayseri ve Sivas'a kuvvetli rüzgar ve fırtına uyarısı yapıldı.

Meteoroloji 7. Bölge Müdürlüğü Bölgesel Tahmin ve Uyarı Merkezinden yapılan yazılı açıklamaya göre 8 Şubat Pazartesi günü saat 20.00 ile 9 Şubat Salı günü saat 10.00 arasında Kayseri, Kırşehir, Yozgat, Sivas ve Nevşehir genelinde kuvvetli rüzgar ve fırtınanın etkili olacağı tahmin ediliyor. Meteoroloji 7. Bölge Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada; “Yapılan son değerlendirmelere göre yarın (Pazartesi) akşam saatlerinden sonra bölgemiz (Kayseri, Kırşehir, Nevşehir, Sivas ve Yozgat) genelinde etkili olmaya başlayacak olan kuvvetli rüzgarın yer yer fırtına (40-70 km/sa) şeklinde esmesi beklendiğinden soba ve doğalgaz kaynaklı baca gazı zehirlenmeleri, ağaç ve direk devrilmesi, çatı uçması ile ulaşımda aksamalar gibi oluşması muhtemel risklere karşı tedbirli ve dikkatli olunması gerekmektedir.” denildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.