Maraşlı, yüz yüze eğitime başlayan Anaokulunu ziyaret etti

18.02.2021 - 12:48, Güncelleme: 02.09.2022 - 09:50 1722+ kez okundu.
 

Maraşlı, yüz yüze eğitime başlayan Anaokulunu ziyaret etti

Nevşehir’in Ürgüp İlçe Kaymakam Mehmet Maraşlı, Koronavirüs tedbirleri alınarak ilçede yüz yüze eğitim ve öğretime başlayan Zübeyde Hanım Anaokulunu ziyaret etti. Anaokulu Müdiresi Naile Yazgı'dan bilgi alan Kaymakam Maraşlı, anaokulunda eğitim ve öğretim gören öğrenciler ile sohbet etti. Kaymakam Maraşlı, ilçede 14 okulun eğitim ve öğretime başladığını belirterek 2020- 20 21 eğitim ve öğretim ikinci yarıyılının hayırlara vesile olması temennisinde bulundu.

Nevşehir’in Ürgüp İlçe Kaymakam Mehmet Maraşlı, Koronavirüs tedbirleri alınarak ilçede yüz yüze eğitim ve öğretime başlayan Zübeyde Hanım Anaokulunu ziyaret etti.

Anaokulu Müdiresi Naile Yazgı'dan bilgi alan Kaymakam Maraşlı, anaokulunda eğitim ve öğretim gören öğrenciler ile sohbet etti. Kaymakam Maraşlı, ilçede 14 okulun eğitim ve öğretime başladığını belirterek 2020- 20 21 eğitim ve öğretim ikinci yarıyılının hayırlara vesile olması temennisinde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.