Nevşehir’de taziyelerin toplu halde yapılması yasaklandı

17.08.2020 - 08:29, Güncelleme: 02.09.2022 - 09:50 2187+ kez okundu.
 

Nevşehir’de taziyelerin toplu halde yapılması yasaklandı

Nevşehir Valiliği tarafından koronavirüs (kovid-19) ile mücadele tedbirleri kapsamında taziyelerin toplu halde yapılmaması kararı alındı. Nevşehir Valiliği tarafından yapılan açıklamada; “Acılarımızı paylaşarak azalttığımız taziye evleri maalesef kovid-19 salgının yayılmasında en büyük pay sahibi. Başka kayıplar ve acılar yaşamamak için kovid-19 salgını tedbirleri kapsamında taziyelerin toplu halde yapılmaması kararı alınmıştır.” denildi.

Nevşehir Valiliği tarafından koronavirüs (kovid-19) ile mücadele tedbirleri kapsamında taziyelerin toplu halde yapılmaması kararı alındı.
Nevşehir Valiliği tarafından yapılan açıklamada; “Acılarımızı paylaşarak azalttığımız taziye evleri maalesef kovid-19 salgının yayılmasında en büyük pay sahibi. Başka kayıplar ve acılar yaşamamak için kovid-19 salgını tedbirleri kapsamında taziyelerin toplu halde yapılmaması kararı alınmıştır.” denildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.